5 eenvoudige feiten over Laserontharing beschreven

Die snelle en krachtige laser is de absolute top in Laser Ontharing. Vlug, uiterst efficiã«nt en comfortabel zijn woorden welke ons behandeling met die laser het best omschrijven.

Daar kunnen ook reeks factoren meespelen zoals: medicijngebruik, hormonale veranderingen in het menselijk lijf of overmatige prikkeling tot andere haren maken. Het aantal behandelingen mogen daarom variëren. 

Tijdens het consult legt een huidtherapeut uit hetgeen je mag verwachten van een laserbehandeling. Afhankelijk betreffende meerdere persoonlijke kenmerken wordt gekeken die techniek dit meest geschikt kan zijn vanwege je. Een afwisseling een techniek kan afhangen aangaande haarkleur, huidtype en eventuele zwangerschap.

Omdat de huid iedere keer gaat proberen de schade die wordt aangebracht te maken, horen te een haren meerdere keren behandeld geraken. Garanderen dat daar nooit meer ons hoofdhaar zal groeien in dit behandelde gebied kan zijn ook niet geoorloofd.

na een verzorging bij ons desgewenst intensieve warmte gevoel een behandelde huidgebied voor een tijdperk van twee uur koelen betreffende de koude coolpack/icepack

Laserontharing mag zonder verdoving worden uitgevoerd. De meeste mensen ervaren de treatment mits enigszins pijnlijk. Doordat we gedurende een laserbehandeling koelen met ons speciaal hiertoe ontwikkelde koeltoestel dat koude lucht uitblaast, is een verzorging zonder verdoving echt te verdragen.

Betrouwbaar in behandeling en speciaal ontwikkelt vanwege het verminderen met ongewenste haargroei ofwel ingegroeide haren

Deze laser maakt daarnaast toepassen van een bijzonder koelsysteem website (Dynamic Cooling Device technologieen). Juiste koeling zorgt een pijnloze verzorging en geeft extra bescherming aan de huid. Deze kenmerken zorgen met gemak en hygiëne tijdens de verzorging.

tot 48 uur na de verzorging geen geparfumeerde en alcoholhoudende producten benutten, bijvoorbeeld meer info deodorant/make-up op een behandeld ontharingsgebied

De Lightsheer diodelaser zendt uit op een zuivere golflengte over 805 nm en mag mede door zijn hoge vermogen ook dieper gelegen haarwortels bereiken. 

In die haren zit namelijk geen pigment. Ook kan haargroei met laserontharing op elk deel van het lijf duurzaam verwijderd worden. Blonde, grijze ofwel rossige hoofdharen kunnen effectief verwijderd geraken met elektrische epilatie.

Meestal zitten daar 6 weken tussen 2 behandelingen. Na ongeveer 6 behandelingen kan zijn veelal dit bestelde resultaat bereikt. Die blijven dan meerdere jaren straat. Na enkele jaren mogen een behandelingen eventueel herhaald geraken.

Meld het advertentie Brandwonden door laser ontharen Door Linh op 10-12-2015 (16:03) Hallo ladies, na 5 laserbehandelingen kan zijn het het uitkomst: haargroei is wat verminderd, doch ook niet perfect straat, maar dit meest vervelende kan zijn dat je door een treatment op twee plekken brandwonden heb opgelopen (voor mijn navel en lies) en hier nu twee lelijke littekens aan heb overgehouden. Een salon voelt zich totaal niet verantwoordelijk voor een aangebrachte schade en doet niets met 'nazorg'. Nu zit je betreffende mijn handen in het hoofdhaar en kan niets verrichten. Heb contact geregistreerd met de branchevereniging, geschillencommissie, consuwijzer en jurisch loket, doch ze kunnen niks wegens mijzelf betekenen. Ondertussen gaat een salon bovendien betreffende de behandelingen, terwijl ze in mijn ogen ook niet een expertise hebben.

Het voornaamste kan zijn het jouw het gewenste gebied miniem 4 weken voorafgaand met een verzorging niet epileert ofwel harst. Dit verstoort de haargroeicyclus en zorgt zo een niet zo resultaat. Ook kan zijn dit over belang niet te zonnen miniem twee weken voorafgaand met een treatment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *